Vize, dil okulu yoluyla...

Burada sizlerle Kanada'ya Turist, geçici ziyaretçi, kısa süreli öğrenci olarak gitmek için gerekli olan TRV- Temporary Visa - Geçici ikamet vizesi hakkında merak ettikleriniz, paylaşımlarınız hakkında konuşacağız.Kanada'ya Turist Vizesi, Kanada'ya Öğrenci Vizesi, Kanada işçi - çalışma vizesi, Kanada tek girişli vize, Kanada çok girişli vize
Cevapla
ymnars
YENİ ÜYE
YENİ ÜYE
Mesajlar: 2
Kayıt: Ağustos 17, 2016, 9:21 pm

Vize, dil okulu yoluyla...

Okunmamış mesaj gönderen ymnars »

Merhabalar, kanadada dil okuluna gitmek istiyorum, torontoda yaşayan bir arkadaşım var kalıcak yer sıkıntım olmucak yalnız vize başlıklarında genel olarak gördüğüm sorun kişinin ordaki yetkilelere kendini döneceğine dair ikna edememesi, ben Gazi Üniversitesi Makine Mühendisliğinde okuyorum, 4. sınıfım 25 yaşındaym, benim durumum nasıl olur acaba, ikna edici bir dille ben dil öğrenicem kariyerim için, sonra okulum zaten tr de desem, şansımı nasıl değerlendiriyorsunuz acaba, yada başka öneriniz varmı bu konuda mesela hocalarımdan mektup falan almalımıyım "bize lazım, dönücek" gibisinden.
Kullanıcı avatarı
Excellans
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 3003
Kayıt: Nisan 18, 2010, 9:29 am
Konum: Saskatchewan / REGINA
İletişim:

Re: Vize, dil okulu yoluyla...

Okunmamış mesaj gönderen Excellans »

ymnars yazdı:Merhabalar, kanadada dil okuluna gitmek istiyorum, torontoda yaşayan bir arkadaşım var kalıcak yer sıkıntım olmucak yalnız vize başlıklarında genel olarak gördüğüm sorun kişinin ordaki yetkilelere kendini döneceğine dair ikna edememesi, ben Gazi Üniversitesi Makine Mühendisliğinde okuyorum, 4. sınıfım 25 yaşındaym, benim durumum nasıl olur acaba, ikna edici bir dille ben dil öğrenicem kariyerim için, sonra okulum zaten tr de desem, şansımı nasıl değerlendiriyorsunuz acaba, yada başka öneriniz varmı bu konuda mesela hocalarımdan mektup falan almalımıyım "bize lazım, dönücek" gibisinden.
Sayın Ymnars merhaba,
Oncelikle planınız mezuniyetten sonra ( Universite ) Tr'de ne yapacagınızı planlamak ve basvurunuzu bu dogrultuda olusturmak gereklidir. Bununla beraber ekonomik rahatlık aile destegi vs desteklenerek basvurunuz yapılabilir. Şunu mutlaka detaylandırmanız gerekmektedir, neden Ingilizce eğitimi gerekli ve neden Kanada bununla beraber dönüş sonrası ne yapılacak.
Saygılarımızla,
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey

E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
Cevapla

“KANADA ÖĞRENCİ VİZESİ, KANADA ZİYARETÇİ VİZESİ HAKKINDA” sayfasına dön