Kanada Federal Skilled Worker / Kalifiye personel-işçi 2012

Kanada hakkında, ''BizveKanada'' hakkında duyurular, önemli notlar, gelişmeler, eğitim ve iş alanlarında tavsiye etkinlikleri paylaşabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Excellans
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 3003
Kayıt: Nisan 18, 2010, 9:29 am
Konum: Saskatchewan / REGINA
İletişim:

Kanada Federal Skilled Worker / Kalifiye personel-işçi 2012

Okunmamış mesaj gönderen Excellans »

Kanada göçmenlik klasmanlarından Kalifiye personel & işçi klasmanı / Federal Skilled Worker, yeni dönem yapılanması hakkında bugün (10.04.2012) ilgili bakanımız sayın Jason Kenney'in yaptığı açıklama sonrası odaklanmanın Skilled Trade persons / Zanaatkarlar, ustabaşı, usta, kalfa, güç işçileri yada mimarlar, mühendisler, teknik personel grubunda olacağının sinyallerini vermiştir.

Gelişen Inşaat, Maden, Mekanik, Elektrik, Elektronik sektörleri ve diğer iş güçü gerektiren alanlarda Kanada işverenlerinin ihtiyaçlarına göre bu alanda iş deneyimi, eğitimi ve tabiki yeterli yabancı dil bilgisi olan kişiler öncelikli göçmen meslek listelerine dahil olacaklardır.

Diğer gruplar ise ülkenin ilk vazgeçilmez ihtiyacı olan sağlık sektörü çalışan ve profesyonelleri sonrası ise biyoloji ve diğer bilim dalları personelleri, üst düzey yöneticilik, bilgi işlem uzmanlığı ve sektör dalları gibi sıralanması düşünülmektedir.
Saygılarımızla,
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey

E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
Cevapla

“BIZ VE KANADA HAKKINDA DUYURULAR” sayfasına dön