Fedeal Skilled Worker - Göçmenlik Başvurusu Hakkında

Kanada hakkında, ''BizveKanada'' hakkında duyurular, önemli notlar, gelişmeler, eğitim ve iş alanlarında tavsiye etkinlikleri paylaşabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Excellans
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 3003
Kayıt: Nisan 18, 2010, 9:29 am
Konum: Saskatchewan / REGINA
İletişim:

Fedeal Skilled Worker - Göçmenlik Başvurusu Hakkında

Okunmamış mesaj gönderen Excellans »

Sayın Uyelerimiz, arkadaşlarımız ve dostlarımız merhaba,
28.03.2012 tarihi itibari ile Kanada göçmenlik, vatandaşlık ve çok kültürlülük bakanı sayın Jason Kenney, yeni dönem FSW- Kalifiye personel-işçi göçmenlik başvurularında yapılması düşünülen bir değişikliği anons etmiştir. Bu yeni dönemde yapılması düşünülen değişiklik daha evvelde sizlerle paylaştığımız ancak o dönemde sadece ortada konuşulan bu değişiklik; kalifiye personel ve kişilerin mesleki eğitimlerini Kanada'ya gelmeden Kanada denklik karşılıklarını yine bakanlık tarafından ileride açıklanacak kurumlar tarafından yaptırılması değişiklik talebidir. Bu kısasa ne demek?
Yurdt dışında eğitim almış bir kişinin bu eğitimini Kanada eğitim sistemindeki denkliğini ve karşılığını onaylatması, denkleştirmesidir. Yani bir 4 yıllık Universite mezunun aynı mezuniyetinin Kanada içinde de kabul edilmesi, sayılması işlemini bu kurumlar tarafından yaptırması olacaktır. Bu yapılacak değişiklik FSW - başvurularında başvuru yapmış kişinin değerlendirilmesinde diğer bu denklikleri yapmamış, yaptırmamış olanlar arasından tercih edilmesi kolaylıgını sağlayacaktır. Yani başvuru değerlendirilmelerinde bu duruma sahip olan başvuru sahipleri ( yeterli puanı aldıktan sonra - 67 ) tercih edilen başvuru sahibi olacaklardır.

Bu konuda ne yapalım? neler yapabiliriz gibi sorularınız ve meslek, eğitim denkliklerinizi Kanada içinde de kabuliyeti içinde size gerekli olacak web sitesinide verelim:
http://www.credentials.gc.ca/
Saygılarımızla,
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey

E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
Cevapla

“BIZ VE KANADA HAKKINDA DUYURULAR” sayfasına dön