FORUM VE FORUM YAPISI

Kanada hakkında, ''BizveKanada'' hakkında duyurular, önemli notlar, gelişmeler, eğitim ve iş alanlarında tavsiye etkinlikleri paylaşabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Excellans
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 3003
Kayıt: Nisan 18, 2010, 9:29 am
Konum: Saskatchewan / REGINA
İletişim:

FORUM VE FORUM YAPISI

Okunmamış mesaj gönderen Excellans »

Sayın üyelerimiz, dostlarımız ve arkadaşlar merhaba,

Sizlerle 11 Mayıs 2010 tarihinden itibaren bu forumda birlikteyiz, özellikle son 3-4 haftadır bazı üyelerimizden gelen e-mailler üzerine bu yazımızı paylaşmaya karar verdik. Bildiğiniz gibi FORUM, BLOG, ve bunlar gibi sanal ortamlar konu ve alakadarlıkları aynı bazda olan değişik kesimden insanların paylaşımlarını yaptıkları birer görsel ve anlık iletişim aracıdır. Yani bu tür platformlarda üyeler ( eğer yapıda üye sistemi var ise ) yada kullanıcılar hem kendileri ile alakalı konularda, danışma - tavsiye - öngörü - paylaşım yapabilir yada direkt kendilerinin seçtiği bir konu üzerinde yorumsal olarak katılır.

Peki sizlerden gelen e-maillerde üyelerimiz ne sorun hissediyorda bizlerde böyle bir açıklama yapmak zorunda hissettik kendimizi, öncelikle söylenilen :
- FORUM yapısının ne yazıkki soru -cevap ve hep admin yada excellans üzerinden direkt şahsa sorulmuş olmasından kaynanklanan diğer üyelerimizin paylaşım yapma, tavsiyede bulunma isteklerinin nezaketen kısıtlanılıyor olması... Bunu soru sorma ve danışma isteyen üyelirimiz için şöyle yapmalarını tavsiye ederek, sordukları soruda veya danışmak istedikleri konuda yazımlarını genele ve FORUM üyelerine istinaden açmaları ile yapılandırmalarını.. Ve yine hali hazırda sorulmuş- danışılmış bir konu hakkındada yazı ve paylaşım yapmak isteyen üyelerimizinde (yanlış cevap vermeyeyim, zaten cevap verecekler vs.) gibi hissiyata kapılmadan kendilerinin bildigi ve tecrübeleri ile alakalı cevaplarını paylaşmaları ve eğer bir eminlik yok isede sadece mesajlarının sonuna ( yanılgımız, yada degısık bir durum halinde size aktarılacaktır...) gibi anlam içeren destekliyici notlar ile paylaşımlarından çekincelerinide bertaraf etmeleri olacaktır.

- '' Sayın Excellans, bizler muhendisler, doktorlar, öğretmenler gibi aynı meslekten arkadasların ve Kanada'ya göç etmek göç kararı vermiş olan kişilerin aslında beraberce meslekleri hakkında yaptıkları araştırmaları paylaşmaları sizce daha yararlı olmazmı......'' Tabiki bu FORUM yapısının esas amacıda zaten budur adıda zaten bu yüzden '' BIZ VE KANADA '' olarak seçilmiştir, sanal ortamdaki bireyin aktifliği yine kişinin bulundugu iş ve yaşam ortamı ile alakalı olmakla beraber paylaşımlarınızı bireysellikte tutmayınız ve paylaşınız geç oldu, cevaplandı, yazıldı diye sakın düşünmeyiniz. Unutmayınızki bilginin ve bilgi paylaşımının ve özelliklede deneyimin yenisi - eskisi olmaz.

- '' Admin bey, bazen yazmak istiyoruz, ancak sizler çok cabuk cevap verince bizler yazamıyoruz......'' Bizlerin sizlerin sorularına cabuk ve acil cevap vermemiz sadece ve sadece sizlerin memnuniyeti içindir, ayrıca bizlerin cevabından sonra elbetteki sizlerde kendi katmak, eklemek istediklerinizi katabilir ekleyebilir, yorumlayabilirsiniz..

-'' Biz sizi herkese , tanıdıklarımıza tavsiye etmek istiyoruz. Bunu kolay yoldan nasıl yaparız...''
Bunu en kolay yoldan kullandıgınız sosyal medya iletişim araclarını kullanarak yapabilirsiniz. ( MSN messenger, Yahoo Messsenger, Google Talk, Facebook, Twitter etc..)

Forum yapısında bildiğiniz gibi kayıtlı üyelerimizin konu başlığı açmasında da bir sınır yada yetki kısıtlaması yoktur. Bu yüzden istediğiniz ve paylaşmak istediğiniz her konuda kendinize ait başlıklar ve konular açabilirsiniz. Bu konumda sizlerden sadece tek ricamız ve isteğimiz konularınız içinde dil, din,ırk,tercih,siyaset gibi konuları barındırmamanız ve karşı taraftaki insanların özgürlük haklarına ait sınırları zorlamamanız olacaktır.

Tüm üyelerimiz, arkadaşlarımız ve dostlarımız; çekinmeden istediğiniz zaman ve müsait olduğunuz zaman yazınız, paylaşınız bunda bir kısıtlama yada utanma yada geriçekimcilik hissetmeyiniz..

Sabredip okudugunuz için teşekkür ederiz, hayatlarınızda başarılar ve mutluluklar dileriz...
Saygılarımızla,
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey

E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
Cevapla

“BIZ VE KANADA HAKKINDA DUYURULAR” sayfasına dön