FORUM YENI GUVENLIK VE YENI UYE OLMA AYARLARI HAKKINDA

Kanada hakkında, ''BizveKanada'' hakkında duyurular, önemli notlar, gelişmeler, eğitim ve iş alanlarında tavsiye etkinlikleri paylaşabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Excellans
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 3003
Kayıt: Nisan 18, 2010, 9:29 am
Konum: Saskatchewan / REGINA
İletişim:

FORUM YENI GUVENLIK VE YENI UYE OLMA AYARLARI HAKKINDA

Okunmamış mesaj gönderen Excellans »

Sayın Uyelerimiz, arkadaşlarımız, dostlarımız merhaba;
14 Ocak 2012, tarihinden alt yapımızda geliştirilen güvenlik yapılanması sonucunda ve gelecekteki yeni yapımıza entegrenin sorunsuz olabilmesi için aşağıdaki düzenlemeler yapılmıştır;

- FORUM'da halen üye olan kişilerin, forum şifrelerini; en az 6 karakter - maksimum 100 karakter aralagında ve mutlaka HARF & NUMARA Kombinasyonu ve bir adet minim BUYUK HARF yada IŞARET içerek şekilde düzenlemeleri gerekmektedir.

Örnek şifre : Hasan645m, h6a4s5aN, 123Mustafa, 46Ayse++, ( İşaret kullanmak isteyenler: -, *, $, #, + gibi işaretler kullanabilirler)

- Bir IP ADRESINDEN EN FAZLA 10 GİRİŞ OLACAKTIR: Bu ne demektir, Tek IP kullanan bir alanda iseniz yani şirkette, işyerinizde, evinizde yada internete baglandıgınız alanda 10 kişi üstünde FORUM'a giriş yapılmış ise ve siz 11. kişi durumunda iseniz FORUM sayfasına girişiniz geçici olarak olmayacaktır.

- HER GECERLİ E-MAIL ADRESİNDEN SADECE TEK BİR UYELIK HAKKI: Kayıt oldugunuz yada kayıt olacagınız e-mail adresinden sadece 1 uye kaydı yaptırabilirsiniz.

- DNS- SCAMBOT CENTER : Kayıt olurken kullandığınız IP adresiniz ulusal DNS-BLACK LIST kapsamında ise üyeliğiniz, kaydınız aktifleşmeyecektir.

- 3 GECERSIZ DENEMEDEN SONRA HESABIN PASIF EDILMESI: FORUM sayfasına 3 kere yanlış yada geçersiz bilgiler ile giriş yaptıktan sonra hesabınız PASIF edilecektir.

- 180 GÜN AKTIF OLMAMA - MESAJ - YORUM YAZMA AKTIFLIK DURUMU: Bir üye eğer 180 gün ( 6 ay) süresi sonunda FORUM'da aktif olmamış ise FORUM üyeliği PASİF edilecektir.


YENİ UYELIK ŞARTLARI :
Tüm yeni üye olmak isteyen kişiler US./CANADA COPPA üyelik ilkerini kabul etmiş ve gerekli yönergeleri uygulamaları sonucunda FORUM sayfamıza üye olabilecektir.

NEDİR COPPA : Kişinin 13 yaş ve üzerinde olduğunu belgelemesidir. Bunu kişi ilgili FAX numaramızla yada kendisine bildirilen E-MAIL adresimiz ile yapmakla mükellef olacaktır. (Facebook hesabı ile üye olan misafirlerimiz bu adımdan sorumlu olmayacaklardır!)

Sizlere daha güvenli ve size özel iyi hizmet sunabilmek için yapılan ve yapılacak değişiklikleri anlayışla karşılamanız dileği ile,

Saygılarımızla.
Saygılarımızla,
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey

E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
Cevapla

“BIZ VE KANADA HAKKINDA DUYURULAR” sayfasına dön