Merhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim. Göçmenlik hakkında

Kanada göçmenlik başvurusu hakkında temel bilgiler aktaracağız
Cevapla
Dreams
YENİ ÜYE
YENİ ÜYE
Mesajlar: 2
Kayıt: Temmuz 26, 2016, 12:43 am

Merhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim. Göçmenlik hakkında

Okunmamış mesaj gönderen Dreams »

Herkese merhaba. Ben 2014 yılında Siyaset Bilimi ve Uluslarası İlişkiler bölümünden mezun oldum ve gayet iyi not ortalamam var. Dilim çok iyi olmasa da IELTS sınavından 4.5 veya 5 civarı bir şey alabilirim diye düşünüyorum. Kanada'ya nasıl gelebilirim? Göçmen olarak başvursam şansım nedir? Şöyle ki yaklaşık 1 yıldır turizm alanında tecrübem var sigorta gün sayım ise farklı yerler de dahil olursa 370 gün civarına geliyor. Yaşım 25. İş deneyimimi güçlendirirsem puanım artıyor fakat geçmişe dönük bunu nasıl sağlarım? Dilim kurtarmıyorsa alternatifi var mı acaba? Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Excellans
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 3003
Kayıt: Nisan 18, 2010, 9:29 am
Konum: Saskatchewan / REGINA
İletişim:

Re: Merhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim. Göçmenlik hakkında

Okunmamış mesaj gönderen Excellans »

Dreams yazdı:Herkese merhaba. Ben 2014 yılında Siyaset Bilimi ve Uluslarası İlişkiler bölümünden mezun oldum ve gayet iyi not ortalamam var. Dilim çok iyi olmasa da IELTS sınavından 4.5 veya 5 civarı bir şey alabilirim diye düşünüyorum. Kanada'ya nasıl gelebilirim? Göçmen olarak başvursam şansım nedir? Şöyle ki yaklaşık 1 yıldır turizm alanında tecrübem var sigorta gün sayım ise farklı yerler de dahil olursa 370 gün civarına geliyor. Yaşım 25. İş deneyimimi güçlendirirsem puanım artıyor fakat geçmişe dönük bunu nasıl sağlarım? Dilim kurtarmıyorsa alternatifi var mı acaba? Teşekkürler.
Sayın Dreams merhaba,
Paylaştıgınız bilgilerle beraber suan için gocmenlik basvurusu yapmanız mümkün olmayacaktır. Sizin için en uygun olan plan ülkemize eğitim amaclı gelerek minimum 1 yıl ve üstü kolej+ fakulte + universitelerden diploma, sertifika vs gibi tam zaman lı bir eğitim almak ve bunun mezuniyeti ile beraber iş olanaklarıyla Kanada içinden gocmenlik basvurusu yapmak olacaktır. ( Not: Eğitim planınızı dil eğitimi + tam eğitim seklinde yapınız)
Saygılarımızla,
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey

E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
Dreams
YENİ ÜYE
YENİ ÜYE
Mesajlar: 2
Kayıt: Temmuz 26, 2016, 12:43 am

Re: Merhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim. Göçmenlik hakkında

Okunmamış mesaj gönderen Dreams »

Daha önce Amerika'dan öğrenci vizesi için red aldım, Kanada öğrenci vizesinden de red alma ihtimalim yüksek gibi geliyor. Bu yüzden ne yapmalıyım bilmiyorum. Ayrıca dil öğrencilerininde çalışma izni yokmuş bu da bana yaramıyor.
Cevapla

“KANADA GÖÇMENLİK BAŞVURUSU” sayfasına dön