Sığınma/İltica Hk.

Kanada göçmenlik başvurusu hakkında temel bilgiler aktaracağız
Cevapla
hkndnlr
YENİ ÜYE
YENİ ÜYE
Mesajlar: 1
Kayıt: Mart 6, 2014, 3:49 pm

Sığınma/İltica Hk.

Okunmamış mesaj gönderen hkndnlr »

Merhaba,

İsmim Hakan, yaşım 28, evli ve 2 çocuk babasıyım. Kızım Nil 8 yaşında, oğlum Teoman 11 aylık. Maddi geliri orta seviyede olan minik bir aileyiz.

Uzun süredir Kanada'ya göç etme(iltica) isteğimiz var. Buna neden olan faktörlerden en büyüğü eşim ile birlikte ateizmi dini felsefe olarak benimsemiş ve islam dahil tüm din ve dogmatik düşünceleri reddediyor olmamızdır. Bir süredir bu fikrimizi komşularımız ve akrabalarımızla paylaşıyor ve olumsuz tepkiler alıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanının ateistlere terörist dediği bir dönemde, çocuklarımız için endişelenmekteyiz. Devlet eliyle, zorla kendilerini dini bir karmaşanın içinde bulacaklar ve bizim kadar dayanıklı olmayacakları nettir. Mevcut hükümet ve yaptıkları işleri göz önünde bulundurduğumuzda, dini yönetim şekli olan şeriatın artık pek de uzak olduğunu söylememiz mümkün değil. Böyle bir ortam oluşursa ki gidişat bu yönde, mürted olduğumuz için eşim ve ben can güvenliğimiz için endişe etmekteyiz.

İçinde bulunduğumuz durumu kısaca özetlemek istedim. Bu konuda ne yapmam gerekir? İltica başvurusu durumunda neler yaşayacağımıza dair hiç bir fikrimiz yok, bu konuda sizden destek alabilir miyiz? Eşim orada yaşayacaklarımızdan korkuyor ama ben, yaşayamamaktan korkmaktayım. İltica edebilirsek bizi orada nelerin beklediğine dair sizden bilgi alabilir miyiz? Sonuç olarak iltica başvurusu yapmak istiyoruz, bu konuda sizden destek alabilir miyiz?

Yardımlarınızı rica ederiz.

İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Excellans
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 3003
Kayıt: Nisan 18, 2010, 9:29 am
Konum: Saskatchewan / REGINA
İletişim:

Sığınma/İltica Hk.

Okunmamış mesaj gönderen Excellans »

Sayın Hkndnlr merhaba,
Kanada'ya multeci başvurusu ve kabulü için gerekli şartlar; kişinin yada ailenin töresel, dini, düşünsel, siyasi, cinsel tercih, yada herhangi bir vasfından sahibi oldugu durumdan dolayı kendi ülkesinde maruz kaldıgı işkence, baskı, hayatına kasıt, yaşamsal kaynaklarının aleni olarak engellenmesi vs gibi durumlardan sonra bunları destekleyeci belgeler ve yine bunlara destek veren ilgili yardım kuruluslarının referansı ile birlikte mümkündür.

Durumunuz yukarıda bilgilendirdiğimiz ana nedenlere uymakta olup bu durumu aile olarak yaşamsal tehlikede ve yine Turkiye içinde ekonomik - sosyal olarak yaşamınızı engelleyen faktorleride destekleyebilecekseniz; belge - döküman vs. başvurunuz hakkında sizlere yardımcı olabiliriz.

Konu ile ilgili olarak bizlere destek@bizvekanada.com email adresimizden ulaşınız.
Saygılarımızla,
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey

E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
Kafkaesk
YENİ ÜYE
YENİ ÜYE
Mesajlar: 1
Kayıt: Nisan 10, 2016, 11:17 pm

Sığınma/İltica Hk.

Okunmamış mesaj gönderen Kafkaesk »

Sayın Yönetici,

Hakan Bey ile aynı konudan muzdaribim ve bununla ilgili olarak mail adresinize yazmıştım ancak dönüş olmadı.

Nasıl bir yardımda bulunabileceğiniz konusunda aydınlatabilir misiniz acaba?

Saygılarımla
Cevapla

“KANADA GÖÇMENLİK BAŞVURUSU” sayfasına dön