lütfen yardım

Kanada göçmenlik başvurusu hakkında temel bilgiler aktaracağız
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Doruk
ACEMİ ÜYE
ACEMİ ÜYE
Mesajlar: 72
Kayıt: Nisan 18, 2010, 5:40 pm

lütfen yardım

Okunmamış mesaj gönderen Doruk »

oncelikle her kimle gorustuyseniz, onunla irtibati kesin ve bir daha gorusmemenizi tavsiye eder, para kaptirmamanizi dilerim.. su an bulundugunuz site en guvenilir danismanlik sitesidir. sayin excellans size gerekli bilgiyi verecektir eminim.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Excellans
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 3003
Kayıt: Nisan 18, 2010, 9:29 am
Konum: Saskatchewan / REGINA
İletişim:

lütfen yardım

Okunmamış mesaj gönderen Excellans »

Sayın Aliihsan merhaba,
Öncelikle Doruk kardeşimizinde söylediği gibi bu tür anlatımlara lütfen kapılmayınız. Bulunmuş olduğunuz manevi durumdan bazı simsarların yararlanmasına izin vermeyiniz. Kanada eğitim ve sağlık - tedavi konularında iyidir bu kesimde doğruluk payı vardır. Yine mesejında anlattığınız kadar bir kurumda muhasebeci olduğunuzu belirtmişsiniz. Anlattığınız üzerinden, Mesleğinizle (Muahasebe ) zaten şuanda Kanada'ya resmi göçmen olarak gelebilmenizin mümkünatı yoktur bunu ilkönce üzülerek bildirelim. Kanada'ya göçmen olarak gelebilmek için sadece meslek branş yapılan iş geçmişi kriter değildir.
Başvuru yapacak kişi yada aile ilkönce mutlaka kendisine uyan bir göçmenlik klasmanı bulmalı daha sonrada o göçmenlik klasmanın gerekliliklerini tamamlayıp başvuru adayı olmalıdır. Bunlar nelerdir, klasmanların kendi başvuru şartlarını tamamlamış ve uygun olmak ayrıcada Yabancı dil bilgisi, ekonomik varlık, eğitim, mesleki deneyim gibi detaylara sahip olmak.
Saygılarımızla,
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey

E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
Kullanıcı avatarı
taner3
AZ DENEYİMLİ ÜYE
AZ DENEYİMLİ ÜYE
Mesajlar: 112
Kayıt: Nisan 19, 2010, 10:03 am
Konum: Kelowna, BC

lütfen yardım

Okunmamış mesaj gönderen taner3 »

Sayin Aliihsan,

Kanada'nin sosyal yonu cok guclu bir devlet oldugunu belirtmek isterim. Cocugunuz icin bastan baslamak sorusunun cevabi burada yasayip istediginizi alana kadar belli olmayacaktir. Ayrica beklentilerinizle de ilgili olarak burayi sevmeyebilirsiniz. Burada yalniz kalacaginizi, onunuzde bir dil bariyeri olacagini, kulturun, insanlarin farkli olacagini, bazi konularda maddiyatin one cikacagini unutmayin. Saglik ve egitim konularini ozellikle arastirmanizi tavsiye ederim.
Benim buradaki kisa surede gorebildiklerimden soyleyeceklerim, cocuklara ve egitimlerine gercekten cok onem veren bir ulke. Ama her kose basinda esrar iciliyor olmasinin, (alisik olmadigimizdan olsa gerek) cocucugum ile ilgili endiselenmeme sebep oldugunu da belirtmeden gecemiyorum.
Teşekkürler,

ResimResim
Kullanıcı avatarı
nehircan
YENİ ÜYE
YENİ ÜYE
Mesajlar: 9
Kayıt: Eylül 15, 2010, 4:51 pm

lütfen yardım

Okunmamış mesaj gönderen nehircan »

Sayın aliihsan,

Ben de bir anneyim sizin gibi. çocuğu için en iyisini istemenin, kaygılanmanın ne demek olduğunu gayet iyi anlıyorum. Sizin de çocuğunuz için en iyisini istediğinizi bunun için her şeyi feda etmeye hazır olduğunuzu görüyorum ve hak veriyorum.
Kanada'ya göçmen olarak gitme kararınızı da çok iyi anlıyorum. Ben de Excellans vasıtası ile ailemle birlikte çocuklarımız için göçmenlik kararı almış ve bu amaçla başvuru yapmış biriyim.
Size tavsiyem, duygusal olarak acele karar vermeyip size yanlış umutlar verebilecek aracı kurumlara hep şüphe ile yaklaşmanız olacaktır. Kanada, sizi göçmen olarak alma kararı verirken doğrudan siz başvuracaksanız öncelikle sizin özelliklerinize, eğitiminize, deneyiminize, dil bilginize vs bakacaktır. Eşiniz, çocuğunuz üzerinden alacağınız puanlar sadece buna ek teşkil eder. Özelliklerinize bağlı olarak başvurunuzun alınıp alınmayacağını ise devletin kendi web sitesi üzerindeki soruları yanıtlayarak kendiniz tespit edebilirsiniz.
Bu aşamada istenen puanı tutturamıyorsanız yapabileceğiniz şey, bir süre daha sabredip kendi özelliklerinizi geliştirerek başvuruya hazır hale gelmeye çalışmak olmalıdır. Yanlış yönlendirmelerle düzgün değerlendirme yapmadan umutlanmanızı hem maddi durumunuzu hem de psikolojinizi yıpratmanızı ben de duygularınızı paylaştığım için hiç istemem.
Umarım her şey gönlünüzce olur.
En son nehircan tarafından Mayıs 3, 2011, 1:23 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Cevapla

“KANADA GÖÇMENLİK BAŞVURUSU” sayfasına dön